Är sommaren redan slut?

Tänk vad tiden går fort. Nu är snart sommaren slut IGEN och hösten är på intågande. Än så länge tycker jag att det är okej och fina färgerna som snart kommer på alla löven överallt. Men när löven har fallit och regnet kommer... då är det inget kul längre tycker jag. Det handlar såklart inte om promenaderna med Jazz för det tycker jag är ganska skönt, bara man är rätt klädd kan man vara ute när som helst. "Det finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder" Utan det är mörkret... och att allt ser så dött och läskigt ut. Längtar redan till våren =) Då kommer allt liv igång igen!!! Tur att jag har en sån bra pannlampa, den är superb! Och så Jazz såklart - mitt lilla hjärtegryn!

Jag tänker fortsätta skriva i min blogg om hur Jazz mår och hur vi har det och vad vi gör och vad som händer och sker och funderingar och medicineringar och allt annat. Men eftersom det blivit ganska laddat och irritationen är på hög nivå just nu, så blir det inte så ingående... tror jag. Äh, det är min blogg och jag skriver ju vad jag vill och läsarna får ju ta det helt enkelt. Ser bloggen fortfarande som en informationssida till de som är intresserade! Alla kommentarer granskas dock av mig innan de läggs ut numera och därför kan man också skriva meddelande till mig direkt som inte alla kan läsa om man vill ha det så. Skriv då att det är "privat" så jag vet... och glöm inte att skriva in din mejladress om du vill att jag ska svara på något som du funderar eller kommenterar på.

Jazz tog nya blodprov igår och det går helt på rätt håll. Han har gått ner i vikt =) fyra kilo sen vi började med Levaxinet och två av dessa den senaste månaden. Det är ju ett gott tecken på att det äntligen börjar röra på sig i kroppen. Två kilo till sen är han jättefin igen men han har redan en ganska fin midja och finare ska den bli. Inte alls detta svullna längre. Sen kan vi komma igång och träna ordentligt igen vilket är bra för både han och mig. Som ni förstår så vill jag fortfarande vara inställd på att han blir bra. Och det ska min lilla vildhjärna bli också!

Pälsen har ju inte kommit till skott än och som jag skrivit innan är ju detta det sista som rättar till sig. Har läst på nätet på en massa olika sidor att det tar mellan 3 månader och 1 år innan pälsen är tillbaks helt sedan blodvärdena är helt rätt och doseringen på Levaxinet är riktigt. Så jag ser det fortfarande som en yttre sak - en utseendegrej. Även om det hade underlättat med lite päls. Då hade man ju sluppit dessa täcken när det regnar eller när det är kallt. Huvudsaken är att hans blodvärden är bra som T4-nivån, salterna, leverprover och socker är ju viktigast att ha koll på...

Lite foton kanske?

  

En pippifågel som lyckats kommit lite illa på det. Händer visst ganska ofta när de jagar/jagas av glador. Rättså död där den hänger upp och ner i fötterna... Ser underligt ut och den kommer väl hänga där tills den helt ruttnar upp och trillar av. Fötterna har ju liksom krampat sig fast om eltråden.

  

Såhär kan soffan se ut när man har varit tvungen att gå iväg från sitt "x-jobbs-jobbande" för ett viktigt telefonsamtal där man inte vill bli störd av en uttråkad hund. Han tycker det är jättetråkigt att jag inte kan ägna all min tid åt honom... Kräver uppmärksamhet? Ja, lite i alla fall =)

    

Och det där med att bädda sängen! Han tycker det är lika kul som katten min tyckte - när man har lagt i nya rena lakan och så ska täcket på - att kasta sig upp i sängen och dyka in under täcket. Det är ju tur att sängkläderna får vara rena någon gång??? Eller???

      

Björnbär ÄR gott!!! Och jag hjälper gärna till... med att tömma din skål som du har där =) Systern min kom hit för att plocka lite bär för att göra sylt som hon skulle ha till pannkakorna, tänkte hon. Det gick ganska bra och jag fick också en liten burk när allt var klart. Mumsigt värre! Hon är ganska huslig hon. Jag kan också när jag vill, men inget jag måste göra... eftersom andra i min närhet gör så god "himmagjord" saft och sylt!

RSS 2.0