Nästan klart...

Då är nästan allt klart nu! =) 
Jazz är betald, köpeavtalet är undertecknat och försäkringen är betald.

Planeringen i huvudet är nästan också helt klar!

Var ska han få vara och inte vara? Typ då soffan och sängen... Nja, det är ju människomöbler, eller...? Finns massor med fästingar där jag och Jazz ska bo, så han får inte ligga i min säng i alla fall, tror jag.
Var ska hans säng stå - eller ska han kanske ha två sängar? En i sovrummet hos mig och en i vardagsrummet... Tja, det är väl lika bra för att han inte ska tjata om att få ligga i människomöbler?

Allt det andra som när han ungefär ska ha sin mat, när är det bäst att han ska "rastas", hur långt orkar han gå, vilka andra djurslag har han träffat, vad har han gjort fram tills nu och hur ska jag hålla kvar honom på tomten när han går lös? Massor med frågor, så uppfödaren får vara beredd på detta när jag kommer *hihi*

Alla de här nästan får inte vara nästan längre den 28, när han hämtas och blir MIN på riktigt. Då är det slut på velandet för annars får jag nog inte det så lätt i min framtida uppfostran av mitt svarta lurviga och livliga "barn"!

Detta är den senaste bilden jag har på honom. Han är 9 veckor där! Visst är han underbart söt???Nu är han 10 ½ vecka... Och det är 8 dagar kvar tills han är på väg hem med mig!!!

12 dagar kvar!

Åhhh... tiden går långsammare än förväntat *suck

I vilket fall har jag ordnat med att jag har jättetrevligt sällskap till Helsingborg den 28 när Jazz ska hämtas. 
"L" har själv hund och är nog nästan lika nyfiken och glad som jag =) Först måste vi ju fika ihop på morgonen och sen ska det såklart handlas lite på vägen upp inför hämtningen och det känns som att det kan bli dyrt... så det gäller att hålla hårt i plånboken!! Ser verkligen fram emot vår lilla färd genom underbara Skåne.

Nerräkning...

Nu är det egentligen inte så långt kvar... tills jag får hämta min Jazz... fast det känns jättelänge... 17 lååååånga dagar. Men jag har fullt upp med en massa annat så förhoppningsvis känner jag inte av det så mycket =)

Jazz!

Det här är Jazz när han är 11 dagar...  Han föddes den 7 februari 2008 tillsammans med 9 andra Riesenschnauzerhanar! Nu är han lite äldre och hämtas av sin nya ägare - vilket då är jag - den 28 april. Då är han 11½ vecka! Anledningen till att han inte flyttar innan är att JAG flyttar och ville inte att han skulle åka fram och tillbaks flera gånger. Rättså skönt... tror jag... för oss båda.

Så, längtan är stor och väntan är låååång. Men det går nog fort nu, den tiden som är kvar. Jazz är min första hund och det är fantastiskt spännande. Jag ser fram emot många roliga stunder och trevlig träning... Har anmält mig till valpkurs i sommar på RT Hundskola i Skurup.

Så, här kommer jag att skriva lite när det händer roliga eller mindre roliga saker med Jazz... och så fort jag har tid =)

Välkommen till min nya blogg!

Japp, då har jag också trillat dit...

Så, här kommer det skrivas lite då & då - mest om Jazz. I alla fall en gång i veckan ska jag försöka uppdatera bloggen med lite text och förhoppningsvis lite bilder =)

//Trevlig läsning


RSS 2.0