Gott nytt år!

Japp, då var det den 1 januari 2010 och det börjar ju bra med mitt nyårslöfte att uppdatera bloggen varje dag... Får se hur länge det håller i sig men kanske klarar jag det!? I vilket fall önskar jag er alla ett fantastiskt och händelserikt alldeles underbart år som vi har framför oss!

Vi kom hem för snart 2 timmar sen - jag och Jazz. Nyåret firades hos min syster med otroligt god mat och trevligt sällskap. Tyckte att det var så kallt att gå ut och skrapa rutor mitt i nyårsnatten så jag och mitt lilla monster stannade över natten. Han har tidigare haft ganska svårt att slappna av hemma hos henne och vi kom på för någon vecka sen att det antagligen var att han inte hade någon direkt egen plats som han blev förvisad till när vi är där och hälsade på. Så jag köpte en liten tygsäng som han har hos henne nu. Det fungerade riktigt bra! Nu vet han var han ska lägga sig och blir inte lika förvirrad när han är där... Natten låg han dock i min systers säng vilket inte var så poppis. Men prova flytta på en nästan 40 kg överförälskad riesen (i min syster då) som är så trött att han helt enkelt knappast orkar lyfta på ögonbrynet! Inte det lättaste...

Det var 3 små barn där igår. Två små söta systrar och en skitglad pojke. Jazz och "pojkbarnet" fann varandra ganska tidigt. Typ direkt när de kom. Pojken var lite förkyld och Jazz påbörjde deras kontakt med att tvätta honom ren. Öron, näsa, ögon och händer. Senare på kvällen när strumporna åkte av för att lillpojken satt fötterna i Jazz vattenskål, tvättades även dessa. NOGA skulle det vara och mellan tårna också... Den lille pojken hittade Jazz tennisboll och gick runt med denna lite. Jazz frågade mig om han verkligen skulle ha den ?? och fick besked på att det skulle han. Jazz smög bakom honom i hopp om att bollen skulle tappas och det gjorde den ju. Snabb som blixten tog Jazz den och gick och la sig. Han låg där och tuggade på den för fullt när lille pojken tyckte att den hade ju han! Han tog Jazz ögonbryn i ett bestämt grepp. Drog lite samtidigt som han stoppade sin lille hand i munnen på mitt svarta monster för att nå bollen. Jazz släppte snällt och tittade på mig igen och frågade om det verkligen var meningen att denna lilla pojke skulle ha hans boll?? Japp, så är det! Men han ångrade sig och kom med bollen igen och tryckte den med kraft in i dessa starka stora käkar. Jazz gapade och inte förrän lille handen var borta började han tugga... *pust* Jazz ÄLSKAR barn och är verkligen jätteförsiktig!

Han är också så skottsäker man bara kan vara! Underbart!!! Men detta kan jag ju berätta mer om imorgon...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0